Subscribe

2010 Blog Ödüllerinde Bende Varım Ya Siz?

         Türk blog camiasının en iyilerini seçmek için yola koyulan 2010 Blog Ödülleri oylamasına çok az bir zaman kaldı.Benimde kayıtlı olduğum bu yarışmada benden daha iyileri var.Ben teknoloji kategorisine katıldım.Burada başarı sağlayacağımı düşünmüyorum. Bir blogunuz var ve hala kayıt yapmadıysanız acele etmenizde fayda var.

       BÖ 2010'da geçen yıllara nazan daha geniş kategori yelpazesi bulunmakta. Tam 17 kategori içerisinden blogunuza en uygun kategoriyi seçip kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt tamamen ücretsizdir.

Oylama sisteminde adaletsizliği ortadan kaldırmak adına, güvenlik konusunda yenilikler getirildi. Bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan ödül töreninde, jüri oylaması da devreye girecek. Ayrıca kayıt olan blog yazarlarından, oylamaya katılacak internet kullanıcılara herkesin sağlıklı bir platform ile karşılaşması için bir de SMS modülü devreye alındı.


10-30 Mart tarihleri arasında kayıtlar alınacaktır. 10-30 Nisan tarihleri arasında ise halk oylamsı başlayacaktır.

2-6 Mayıs tarihleri arasında, halk oylaması neticesinde kategorisinde en fazla oy almış ilk beş blog, son değerlendirme için jürinin karşısına çıkacak. Halk oylaması ile seçilen beş blogdan ise sadece 3 blog ödüle layık görülecektir. Ödül töreni ise 8 Mayıs akşamı gerçekleşecek.

İşte 2010 Blog Ödülleri reklam filmi:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More