Subscribe

Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor

Milyonları ekran başına toplamayı başaran "Kurtlar Vadisi" yepyeni projeyle yakın zamanda yine adından söz ettireceğe benziyor. Kurtlar Vadisi'nin senaristi Bahadır Özdener yakın zamanda izleyicilere "Kurtlar Vadisi Filistin" pojesiyle müjdeyi verdi. Türkiye'de bu dizinin her bölümünü heyecanla bekleyen biri olarak bu habere çok sevindim.
Gerçi 2 haftadır çeşitli bahanelerle oynamayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine biraz sinirliyim ama bu diziyle benim sinirimde diner inşallah. Konunun ayrıntılı haberi aşağıda:


Kurtlar Vadisi senaristi Bahadır Özdener’den şok açıklamalar…
Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener, İsrail’le yaşanan kriz üzerine konuştu.
---Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İsrail’in savaş suçu işlediği ifadesine yer verilmesinin ardından, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın, Tel Aviv Büyükelçisi’ni çağırarak, ülkesi adına duyduğu üzüntü ve rahatsızlığı dile getirmesi üzerine bir basın açıklaması yapmıştı. Dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener, bu konuyla ilgili haber bültenlerine verdiği röportajlarda Kurtlar Vadisi hayranlarına bir de büyük müjde verdi. “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Özdener, söyleyecekleri daha çok sözlerinin olduğunu belirtti.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More