Subscribe

Top 20: En iyi dokunmatik cep telefonları

Dokunmatik ekranlı telefonların çağını başlatan iPhone rakiplerinden geri kalmazken, HTC, Samsung ve Nokia gibi firmalar da parmakla yönetim konusunda oldukça iyi iş çıkarıyor. Peki en iyisi hangisi? Chip Online en iyi 20 dokunmatik ekranlı cep telefonunu seçiyor!

Daha geniş, daha parlak, dokunmatik derken cep telefonlarındaki ekran teknolojileri her geçen gün gelişmeye devam ediyor. HTC HD2, Samsung I8910 HD ve Motorola Milestone gibi telefonlar da bu düşüncemizi destekler nitelikte. Ve hepsi de resistif ekranların aksine, parmak hareketlerine daha fazla imkan tanıyan kapasitif ekranlarla donatılmış. Ve her ne kadar iPhone'u dokunmatik konusunda en iyi telefonlardan biri olarak kabul etsek de, Apple telefonuna alternatif daha birçok model bulunmakta.

Dokunmatiklere özel sıralama
Galerimizde sizler için seçtiğimiz en iyi 20 telefonu görebilirsiniz. Temel kriterler olarak görüntü teknolojisi, büyüklük, çözünürlük ve kontrol özelliklerini esas aldık. Tabii ilk kriterimiz, dokunmatik özelliğinin ne kadar başarılı ve etkileyici olduğuydu. Ayrıca sahip oldukları donanımlar ve kullanılabilirlik de listemizi etkileyen faktörler arasındaydı.


En iyi 20 dokunmatik cep telefonu listemize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz...

Alıntıdır: http://www.chip.com.tr/

0 Yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More