Subscribe

Yeni MacBook Pro Core i7 ile Güçleniyor

            Apple’ın üst seviye notebook segmentindeki temsilcisi MacBook Pro yenilenmiş ve Intel Core i5 ve i7 işlemciler ile güncellenmiş olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.

          Güncellenmiş donanımları dışında gittikçe daha ergonomik ve şık bir forma bürünen MacBook Pro, 13″, 15″ ve 17″ olmak üzere 3 farklı boyutta satışa sunulacak.
Yeni MacBook Pro’nun donanım özelliklerine baktığımda ilk dikkatimi çeken Core i7 işlemcisi oluyor. Ardından gelen NVIDIA GeForce GT 330M grafik işlemcisi (13″ modelde GeForce 320M) MacBook Pro’nun 3 boyutlu uygulamaların altından bileğinin hakkı ile kalkmasını sağlarken düşük güç tüketimi ilede 8-10 saat arası batarya ömrü vaad ediyor.


Ayrıca MacBook Pro, opsiyonel olarak 512GB’a kadar SSD disk ve 8 GB DDR3′e kadar destek veriyor. Ne kadar para o kadar perfomans. Paradan konuşmuşken, standart donanımı ile 13″ MacBook Intel Core 2 Duo işlemcisi ile $1199′dan başlarken, Core i5′li 15″ MacBook Pro $1799 ve Core i7 işlemcili 17″ ekran boyutuna sahip model ise $2299′dan alıcı bulacak. Biraz önce bahsettiğim opsiyonel donanımlar ile bu fiyatları birazcık daha tuzlamak mümkün. Ne diyelim, alana hayırlı uğurlu olsun.

2 Yorum:

lydia'da gördüm ben de. almayı düşünüyorum hatta indirimleri de varmış. şuradan da karşılaştırma şansım oldu diğer macboklarla www.lydia.com.tr/index.php?p=mac&id=149

yeni bir kullanıcı olarak herkese tavsiye ediyorum. kullanırken çok zevk alıyorsunuz. ayrıca satın aldıktan sonraki hizmetleri de çok iyi. yukarıda arkadaşın biri yazmış Lydia içn bir şeyler. orayı tavsiye ederim kesinlikle.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More